23
01/2011
0

Bemutatkozás

Sziasztok!

A nevem Gál Sarolta Boglárka, 2005-ben végeztem a Corvinus Egyetem Kertészmérnöki karán. Egy kedves barátnőm és egyben évfolyamtársam esküvőjére való készülődés közepette szerettem bele igazán a vágott virágokba és a dekorációkészítésbe. Az azóta dekorált esküvők mindegyike csak megerősített ebben a “szerelemben”.

Jelenleg nem ez a fő foglalkozásom, nem futószalagon készülnek a dekorációk. Egy hétvégén csak egy esküvőt vállalok, személyesen felügyelem a helyszínt és magam is dekorálok, így szívvel-lélekkel és teljes odafigyeléssel készült rendezvényhelyszín várja az odaérkező boldog párt.

Az esküvő előtt természetesen többször is egyeztetek a kedves megrendelővel, hiszen a folyamatos, személyes kapcsolat fontos a tökéletes eredmény eléréséhez. Ha határozott elhatározással érkezik a menyasszony, akkor abból dolgozunk, ha pedig még bizonytalan az elképzelés, akkor tanácsokat adhatok, együtt ötletelünk, mindaddig, amíg a menyasszony arcán felhőtlen és elégedett a mosoly.

Kizárólag a legfrissebb virágokkal dolgozom, egyenesen a virágpiacról érkeznek, a nagybani tétel pedig a nagyon kedvező árakat is garantálja. Elsősorban Budapesten és vonzáskörzetében vállalok esküvői dekoráció készítést. Esküvőkön kívül is vállalom bármely rendezvény virág- és textildekorációját.

Ezen a blogon érdekességeket, ötleteket szeretnék megosztani, amikkel a munkám során találkozok. Szóval ha házasodni készülsz, vagy rokonaid, ismerőseid állnak a nagy nap előtt, és az esküvői dekoráció még csak a gondolataidban állt össze, akkor keress nyugodtan elérhetőségeimen:

www.galadekor.hu